fbpx

Ne dobd ki a pénzed!

Felújított számítógépekkel akár 30-60%-kal tudod csökkenteni az IT rendszered kialakítását. 

 

Egy vállalkozás számára a legfontosabb szempontok egyike, hogy problémamentes, gyors és minőségi IT környezetben dolgozzon. Akár számszerűen is kimutatható egy-egy számítógép vagy akár az egész számítástechnikai géppark elavultsága, lassúsága okozta pénzbeli vesztéség mértéke, bár a legtöbb cégvezető nem fektet erre kellő hangsúlyt.

A szoftverek fejlődését nagyon ritkán követi a hardveres fejlesztés, legtöbbször addig használnak egy-egy számítógépet, amíg már csak lehet, de akkor magas költségekkel járhat az új számítógép beszerzése.

De ezt a költséget lehet csökkenteni!

Nem annyira közismert, de a KKV szektorban is egyre elterjedtebb, hogy felújított számítógépeket használnak. Nem ok nélkül.

A felújított termékek, bár másodkézből származnak, minőségük, felszereltségük és megbízhatóságuk nem változik az újhoz képest. Viszont amiből biztosan veszít, az az ára. Az új üzleti szériás számítógépek több százezer forintba kerülnek, és ha nem csak egy darabot kell beszerezni, akkor a végösszeg jócskán milliós tétel is lehet. Egy cégvezető vagy tulajdonos, és főként a pénzügyi osztály vezetője pedig erősen mérlegeli az ár-érték arány viszonyát.

A felújított termékek ára azonban jóval kedvezőbb, kellő odafigyeléssel akár 30-50%-kal kedvezőbb áron lehet hozzájutni tökéletesen működő és minden igényt kielégítő üzleti számítógéphez.

 

Elérhetőségeink

Közvetlenül is felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

1047 Budapest,
Szabadkai utca 9.

+36 70 408 5491

kkv@jebeto.hu

Küldj üzenetet